© 2015 Praktijk voor Wratten.nl     Bachlaan 51   5384 BL  Heesch  0412- 45.48.61     KVK 16047351

Bachlaan 51

5384 BL Heesch

0412 - 45.48.61

Praktijk voor wratten.nl

Electronisch wratten

aanstippen?

Electronisch wratten aanstippen en verwijderen gaat als

volgt:

Wij stippen de wratten electronisch aan op het hele lichaam. Dit gaat snel, het stinkt enorm maar het maakt geen wonden en ook geen littekens. Bij de Huisarts waar men meestal met stikstof werkt doet veel meer pijn en ook nog een of twee dagen erna. Bovendien worden dit meestal wel littekens. Bij ons ga je dus zonder pijn de deur uit!!!!!

Het ziet er eng uit

Maar de naald prikt niet in de huid, de naald is stomp en wordt op de wrat gelegd. Daar voel je dus niets van. Daarna wordt de naald net  boven de wrat gehouden en gaat er een  stroompje door gedurende 1 sec. De koude lucht haalt de kleine pijn direct helemaal weg. Dus niets om bang voor te zijn. En je bent er wel vanaf!

Duur wratten behandeling

Een wrat behandeling duurt net zo lang, totdat alle wratten zijn behandeld. Wij trekken dus ruim de tijd uit voor iedere klant.

Kosten wratten behandeling per keer

Een behandeling kost 35 euro ongeacht de hoeveelheid wratten.

Zekerheid wratten elektronisch verwijderen weghalen

Als je voor de eerste keer komt, weten we na 1 behandeling of het electronische wratten verwijderen voor jou aanslaat of niet. Je komt dus nooit een aantal keren voor niets, hoogstens 1x.

Voet wratten verwijderen weghalen

Doordat een voet vaak toch iets vochtig is, is het wrat virus wat moeilijker weg te krijgen. Je hebt dan vaak wat meer wrat behandelingen nodig om ze weg te halen. Ook kunnen deze wratten pijn doen als ze onder de voet zitten, je komt binnen met pijn en gaat zonder pijn de deur uit!

Afspraak wratten verwijderen weghalen

Wil je een afspraak maken bel 0412 45.48.61. Het kost je nooit meer dan 35 euro. Bel nu!!
Home Home welke wratten electronisch weghalen? welke wratten electronisch weghalen? electronisch aanstippen electronisch aanstippen wratten bij jeugd wratten bij jeugd praktijk voor wratten praktijk voor wratten contact contact route route